3. SİBER GÜVENLİK BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI – Yaşar Üniversitesi | Yazılım Mühendisliği Bölümü

3. SİBER GÜVENLİK BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI

Değerli Öğrencilerimiz,

Ülkemizdeki siber güvenlik ekosistemini geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından, siber güvenlik alanındaki akademik çalışmaların sayısını artırmak ve yapılan çalışmaları desteklemek amacıyla, 3. Siber Güvenlik Bitirme Projeleri Yarışması düzenlenecektir.

Yarışma başvuruları: yetenekkapisi.org

Son başvuru tarihi: 01 Temmuz 2021

Detaylı Bilgi: Yetenek Kapısı’nda “Etkinlikler” sayfasında yer alan “3. Siber Güvenlik Bitirme Projeleri Yarışması” ilanında

Yarışma;

• T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekleriyle düzenlenecektir.
  • Yarışmada, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora alanındaki Bitirme Projeleri yarışacaktır.
  • Seçilen projeler; Siber Güvenlik sektörünün öncü firmalarının temsilcileri, kamu temsilcileri ve akademi temsilcilerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecektir.
  • Seçilen projeler, finalde jüriye sunum yapma hakkı kazanacaktır.
  • Yarışma sonunda başarılı olan projeler para ödülü ile birlikte sürpriz ödüller kazanacaktır.